FAQ


Medierlogin er dit login til en række danske medier og deres samarbejdspartnere. Med Medierlogin har du et login du kan bruge på tværs, og du skal derfor huske færre brugernavne og adgangskoder.

I praksis betyder det, at du kan logge ind med den samme bruger på bl.a. maskinbladet.dk, fritidsmarkedet.dk, dagensbyggeri.dk, maskinteknik.dk, gronteknik.dk og agrar-plus.dk.

Medierlogin er udviklet og ejet af FBG Medier A/S.

Generelle spørgsmål

FBG Medierlogin er et sikkert og let anvendelig personligt login, som du kan anvende på websites og apps. I praksis betyder det, at du kan logge ind med det samme FBG Medierlogin på bl.a. maskinbladet.dk, fritidsmarkedet.dk, dagensbyggeri.dk, maskinteknik.dk, gronteknik.dk og agrar-plus.dk. Til dit login knyttes en profil med personlig oplysninger, som du selv afgiver til os fx e-mail, navn, køn, fødselsdag, adresse, telefonnummer og lignende. Du kan også finde oplysninger om dine abonnementer.
FBG Medier A/S ejer FBG Medierlogin. Læs mere om FBG Medier her: http://www.fbg.dk
FBG Medierlogin skaber en nemmere og mere overskuelig tilgang til FBG Mediers digitale tilbud, fordi du kan bruge dit login på tværs, og du skal derfor huske færre brugernavne og adgangskoder. Du kan også opdatere dine personlige oplysninger på din profil.

Hvordan anvender jeg FBG Medierlogin?

Du kan logge ind på alle websites og apps ved at vælge ”Login” og taste din email og din adgangskode.
Hvis du indtaster din adgangskode 5 gange forkert, skal du sørge for at nulstille din adgangskode ved at gå ind på fbgmedierlogin.dk og vælge ”skift adgangskode”.
Du kan ændre din adgangskode ved gå ind på fbgmedierlogin.dk og vælge ”skift adgangskode”
Du kan ændre din e-mail adresse ved at gå ind på fbgmedierlogin.dk og vælge ”skift email”
Du kan opdatere dine personlige oplysninger ved at gå ind på fbgmedierlogin.dk under "Min profil"
Du kan godt slette dit Medierlogin, men du skal være opmærksom på, at din adgangskode forsvinder, og at du derved ikke kan få adgang til de abonnementer og tjenesteydelser, der kræver en adgangskode. Samtidig skal du være opmærksom på, at abonnementer og tjenesteydelser ikke automatisk afmeldes ved sletning af dit FBG Medierlogin. De skal afbestilles jf. gældende regler. Hvis du beder om at få slettet dit FBG Medierlogin har du 30 dage til at fortryde. Logger du ind i løbet af de 30 dage vil du kunne genaktivere dit FBG Medierlogin. Hvis du ønsker at slette dit FBG Medierlogin skal du gøre det her: https://fbgmedierlogin.dk/slet-medierlogin
Hvis FBG Medierlogin er utilgængelig på grund af nedbrud eller vedligeholdelse vil du få besked når du forsøger at logge på. Vi bestræber os på at foretage vedligeholdelse på it systemer i nattetimerne for at forstyrre mindst muligt FBG Medierlogins brugere.
Hvis dit FBG Medierlogin ikke fungerer, kan du få hjælp på fbgmedierlogin.dk/faq eller kontakte kundeservice på den digitale tjeneste som du benytter. Du kan også bruger ved at klikke på Kontakt os nedenfor i højre hjørne.

Hvordan håndterer FBG Medierlogin dine personlige oplysninger? (Privatlivspolitik)

FBG Medier lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores digitale tilbud og øvrige tjenester. Vi bruger kun dine personlige oplysninger i overensstemmelse med persondataloven, anden lovgivning og i overensstemmelse med de samtykker, du i øvrigt har afgivet til FBG Medier. Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her: https://www.fbgmedierlogin.dk/cookie
Når du er i kontakt med FBG Mediers digitale tilbud og øvrige tjenester indsamles der oplysninger om dig, f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, opretter et FBG Medierlogin og udfylder din profil, tegner abonnement, køber en vare eller benytter vores digitale tilbud. De oplysninger vi indsamler kan inddeles i tre kategorier: Oplysninger, som du afgiver til os, oplysninger i forbindelse med køb og bestillinger, og oplysninger indsamlet ved brug af digitale tilbud
Personlige oplysninger bruges eksempelvis til adfærdsbaseret individuel målretning af annoncering, til levering af din ønskede service/produkt, til opfølgning på bestillinger, konkurrencer og statistik, til at analysere og forstå brugernes adfærd, når de benytter FBG Mediers digitale tilbud og øvrige tjenester.

Det er vigtigt for FBG Medier, at du har tillid til, at vi behandler dine oplysninger sikkert og fortroligt. Når du opretter et FBG Medierlogin gemmes dine personlige oplysninger, så længe de har relevans, eller indtil du selv nedlægger dit FBG Medierlogin.

FBG Medier krypterer ikke gemte kundeoplysninger. Vi passer på dine oplysninger gennem adgangskontrol og passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger.

Hos FBG Medier vil dine oplysninger blive opbevaret, så kun relevante medarbejdere med et arbejdsmæssigt behov har adgang til dine oplysninger.

Betalinger sker gennem enten det autoriserede Dansk Internet Betalings System, DIBS, PayEx eller ePay. Når du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og CVC-kode her, sker overførslen af disse oplysninger med en kryptering, hvilket giver meget høj sikkerhed for, at uvedkommende ikke kan skaffe sig adgang til fortrolige oplysninger. Oplysningerne lagres ikke hos FBG Medier, men sendes direkte til betalingssystemerne. Oplysninger om køb og bestillinger gemmes til eventuel senere brug, så længe de har relevans. Har du oprettet en FBG Medierlogin profil, gemmes dine køb og bestillinger på profilen. Alle oplysninger behandles fortroligt.

Statistiske oplysninger om brugen af FBG Mediers digitale tilbud gemmes på ubestemt tid i vores databaser. Data er anonymiseret og kan ikke henføres til dig som person og er derfor ikke omfattet af persondataloven. Hvis du har et FBG Medierlogin vil de digitale oplysninger kunne kobles til din profil.

Du kan slette eller opdatere dine personlige oplysninger ved at gå ind på fbgmedierlogin.dk under "min profil"
FBG Medier benytter forskellige samarbejdspartnere, som leverer services til FBG Medier. I den forbindelse optræder samarbejdspartnerne som databehandlere, dvs. behandler FBG Mediers data på vores vegne. F. eks. benytter vi samarbejdspartnere til at udføre kreditkortbetalinger. Disse databehandlere behandler dine oplysninger sikkert og fortroligt og kan ikke benytte dine oplysninger til andet formål end til levering af services til FBG Medier.

Hvordan sikres dit FBG Medierlogin? (Sikkerhed)

Du er ansvarlig for alle aktiviteter, der foregår på dit FBG Medierlogin. Hvis nogen får adgang til dine loginoplysninger, kan denne information bruges til at bestille produkter eller tjenester i dit navn. Det er derfor vigtigt, at din email og adgangskode opbevares på en sikker måde. Hvis du har mistanke om, at dine loginoplysninger bliver misbrugt, bør du foretage ændringer af din adgangskode ved at gå ind på fbgmedierlogin.dk og vælge ”nulstil adgangskode”. Adgangskoden opbevares i krypteret form og er således ikke kendt og kan derfor ikke genudsendes.
Vi sikrer dit FBG Medierlogin ved at implementere passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger. F.eks. overvåger vi login historie, for at opdage og forhindre misbrug eller andre ulovlige aktiviteter. Disse data er tilgængelige for medarbejdere ansvarlige for FBG Medierlogin sikkerhed.


FBG Medier A/S

Birk Centerpark 34-36

DK-7400 Herning

CVR: 26579880

mail@fbg.dk

+45 96 26 52 99

© 2024